White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / Mitt skapande

Rock it

Lets fucking rock tonight, nice and naughty!


Publicerat: / ★ Min vardag

Från sörhoga!

 
 
 Några bilder från kvällen. Det har varit roligt, kul och mycket givande. Jag är dock själv besviken att min röst inte var med som den borde... Men man kan inte vara på topp alla gånger. Är vilket fall som helst så jävla tacksam och glad att jag fick stå på schenen tillsammans med alla underbara människor. 
2 film snuttar blev det, sjöng ju dock mycket mera. MEN;  Den första är det jag och Tobias som gör tillsammans. Han spelar jag sjunger. Innan vi satte i gång så sa jag i micken att jag tillägnade låten till min mormor som gick bort nu i början på året. Låten heter Jag vet en dejlig rosa.

Låten längst ner, Hallelujah avslutade vi hela kvällen med. Alla musiker stod på schen tillsammans, och vi gjorde ett avslut. Tack Tobias, Sofi, Ellinor, samt Tobia´s Larssons BAND för en oförglömlig kväll!
 
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Ladda batterierna!

I kväll ska jag upp på schen, tillsammans med ett gäng andra musiker. Vi blir ett helt gäng. Det är första gången jag står på schenen med så otroligt många begåvade musiker samtidigt, och jag är nervös. Men det ska bli kul. Nu försöker jag ladda batterierna.. Stax före halv 5 blir jag hämtad. *nervös*