White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Från sörhoga!

 
 
 Några bilder från kvällen. Det har varit roligt, kul och mycket givande. Jag är dock själv besviken att min röst inte var med som den borde... Men man kan inte vara på topp alla gånger. Är vilket fall som helst så jävla tacksam och glad att jag fick stå på schenen tillsammans med alla underbara människor. 
2 film snuttar blev det, sjöng ju dock mycket mera. MEN;  Den första är det jag och Tobias som gör tillsammans. Han spelar jag sjunger. Innan vi satte i gång så sa jag i micken att jag tillägnade låten till min mormor som gick bort nu i början på året. Låten heter Jag vet en dejlig rosa.

Låten längst ner, Hallelujah avslutade vi hela kvällen med. Alla musiker stod på schen tillsammans, och vi gjorde ett avslut. Tack Tobias, Sofi, Ellinor, samt Tobia´s Larssons BAND för en oförglömlig kväll!
 
 
 


Postat av: Zandra

Vad vackert du sjunger!

2013-07-31 @ 19:00:28
Postat av: MoniaMonia

JÄVLAR VILKEN RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST DU HAR,
Kram

2013-08-04 @ 14:37:38
http://lifeonsnippen.blogg.se
Postat av: Jasmine

Tessie, du sjunger så vackert. <3 :')
Kramar

2013-08-08 @ 20:36:47
http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

welcome to the adicion! Tessie var namnet, en 27 årig tös från Hälsingeskogarna. I min blogg kan du följa allt som ploppar upp i min trasliga hjärna. Jag bjuder ofta på bilder jag tagit med min baby mr Canon :) Hoppas du är här för att stanna, och glöm inte att kommentera! Nå mig privat; tessie.junden@gmail.com