White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / Tävling

Jag ber om ursäkt!

Nu skäms jag otroligt mycket vill jag lova, men tävlingen om att bli söndagens blogg har flygit ur skallen på mig HELT. Så därför skuter jag fram det lite, så ni har tills på måndag på er att samla röster. 
 
Finalisterna är följande...
 
 
Jag kommer nu att skriva till er, kommentera i era bloggar att ni gått vidare. Det ni nu behöver göra är att skriva i era bloggar att ni gått vidare i "bli måndagens blogg" hos mig, länka in till mig och detta inlägg be era läsare att lämna en kommentar med det nr som står framför din bild. Lycka till, på måndag presenterar jag vinnaren! (: Klickar ni på bilderna så kommer ni till finalisterna! Jag vill också skriva det att ni som röstar på eran favvorit får göra det 1 gång. Det har vart några st som skrivit olika namn med har samma ip-nummer. Det gills inte. Rätt ska va rätt!!


Postat av: Maja Sundqvist

- det förstår jag! Har du några planer för kvällen? :)

2013-06-08 @ 16:45:41
http://majasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

welcome to the adicion! Tessie var namnet, en 27 årig tös från Hälsingeskogarna. I min blogg kan du följa allt som ploppar upp i min trasliga hjärna. Jag bjuder ofta på bilder jag tagit med min baby mr Canon :) Hoppas du är här för att stanna, och glöm inte att kommentera! Nå mig privat; tessie.junden@gmail.com