White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Svaren

 
 
Ålder?
Jag är 26 år gammal!
 
Bästa låt?
Jag verkligen älskar musik, det är en sådan stor del av mitt liv. Så denna fråga är just nu omöjlig för mig att kunna svara på.

Vad tycker du är det viktigaste i livet?
Det som är det absolut viktigaste i livet är nog att älska sig själv för den man är, med och utan sina brister. Om du inte kan älska dig själv för den du är, vem ska då annars kunna göra det!? Det är lite av en klycha kanske. Men det viktigaste i livet är att man mår bra, och älskar sig själv anser jag. Man kommer långt på det.
 
 
Finns det någon person som du hatar?
Hata är ett mycket starkt ord. Att hata någon tar också upp massor av energie. Men i stället för att sitta här och försöka låta så jävla märkvärdig och i stället tala ur skägget. Så är mitt svar JA! 

Har du någon dold talang?
Jag vet inte om jag riktigt har några dolda talanger. Dom jag har vet nog mina nära om så att säga. 
 
Favorit mat?
Åter igen en svår fråga eftersom jag älskar mat. Men en redig köttbit är aldrig fel, lika så sushi, eller varför inte bakad potatis med någon smarrig röra.. ja du ser listan kan göras lång! :)
 
Bästa minne?
Under årens lopp hinner man få så många fina minnen. 1 av dom fina minnerna var när jag för första gången fick hålla min lille bror David i min famn vid 8a års ålder. Då var man verkligen en stolt storasyster.
 
Vad är det bästa med att blogga?
Det bästa med att blogga är att man har en kanal att nå ut till andra på. Ett ställe där man kan få skriva av sig, dela bra saker, eller bara babbla, visa upp mina bilder, eller dela nått bra recept. Men en blogg vore ingenting utan fina läsare, så tack alla som läser och kommenterar ♥ Det är ni som gör att jag fortsätter.
 
Säg 3 stora intressen du har?
MUSIK, FOTO, SJUNGA
 
Vilka är dina favorit låtar just nu?
Min och Jonas låt --> HÄR
 
En låt Anton brukade spela --> HÄR
Älskar dessa grabbar i FFDP --> HÄR
 
 
 
Om du fick önska 3 saker, vad skulle du önska?
Jag skulle önska mig ett lyckligt, bra liv för mig och mina nära. Där ekonomiska svårigheter och sjukdomar inte existerade. 
 


Postat av: Annie Johansson

- tack så mycket, det är bara bra här, vad ska du hitta på idag? :)

2013-09-25 @ 09:45:43
http://anniejohansson.blogg.se/
Postat av: Johanna - A dream as model ♥

Tack för svaren :)

sv: Ja precis, tack :)

2013-09-25 @ 12:47:54
http://jonza.blogg.se
Postat av: JoJo

sv; glömde helt bort frågestunden. har inte varit in på bloggen och kommentarerna på några dagar. har uppdaterat bara via mobilen :(

2013-09-25 @ 16:38:53
http://rockdoll.devote.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Kul att läsa dina svar:)

2013-09-25 @ 18:42:43
http://patriciac.blogg.se
Postat av: LIENE

Tack för en fin frågestund :)
Bra att du är ärlig där angående att hata någon person. Sant att det är ett starkt ord. Man kan välja att hata handlingar istället för själva personen. Jag tror att i grund och botten finns det alltid anledning till varför man gör saker som man gör. Dock är man inte oskyldig om man gjord något dåligt.

2013-09-25 @ 21:25:47
http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Jasmine

På tal om bakad potatis, har du något tips på goda röror att ha till? :)
Kram

2013-10-02 @ 19:06:09
http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

welcome to the adicion! Tessie var namnet, en 27 årig tös från Hälsingeskogarna. I min blogg kan du följa allt som ploppar upp i min trasliga hjärna. Jag bjuder ofta på bilder jag tagit med min baby mr Canon :) Hoppas du är här för att stanna, och glöm inte att kommentera! Nå mig privat; tessie.junden@gmail.com