White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Saker börjar vända..

Hej på er!
Det är så otroligt mycket som har hänt, så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Allt har varit en salig röra av förtvivlan, ångest och en otroligt lycka.
Jag ska försöka att berätta lite om det, och försöka ta det i det skede det har hänt. För någon vecka sedan fick min bror och min svägerska lägenhet inne i stan, det är inflytt i den 1a december. Jag befann mig i det stadiet att bestämma mig för att ta över den lägenhet vi nu bor i eller ja rättare sagt hamna på gatan. 

Men så en kväll var det en tjej som kommenterade en grupp jag är med i på fb som heter "från koja till slott". Jag hade lagt in en liten förfrågan om någon hade nått som jag kunde hyra. Hon kommenterade att hon hade en 1a som hon skulle säga upp och att hon kunde lämna mitt namn till hyresvärden om jag var intresserad. Givet var jag det och vi började genast att skriva privata meddelanden till varandra. Dagen efter ringde hon till sin hyresvärd och gjorde det hon sagt. Jag ringde upp senare samma dag men fick inte tag på huvudpersonen i fråga som har hand om det, utan fick lämna mina uppgifter så skulle han återkomma. Detta är nu 2 veckor sedan. 
När jag inget hört på 1 vecka ringde jag igen, samma person som sist svarat svarade igen och jag sa att hans chef ej hade hört av sig. Mannen i telefonen talade om att dom inte sett någon inkomst på mig, och jag förklarade att jag har f-kassan just nu. Han sa nått i stil med "jaha, då förstår jag. Men då måste du ha någon som borgar för dig". Jag svarade med att det inte var några som helst problem och bad hans chef att ringa upp mig så jag kunde lämna uppgifterna. Jag hörde inget på åter 1 vecka. 

Så, i måndags ringde jag upp. Samma person som innan svarat på mina samtal svarade, jag sa att jag inget hört och undrade om jag till honom kunde lämna uppgifterna till dom 2 jag hade som ställt upp på att borga. Det var inte några problem och jag lämnade dom till honom, han skulle lämna dom vidare till sin chef. 
Vid det här laget är jag lagomt irriterad, ledsen och känner en hopplöshet. 
Det går ca 1 timme sedan ringer telefonen, och det är den man jag sökt dom senaste 2 veckorna som hörs på andra sidan. Han berättar att dom kollat upp, att allt ser bra ut och han frågade vilken lägenhet de var, och berättar när det är inflytt osv. Han skulle skriva ut en kontrakt och en betalningsavi som han sedan skulle skicka till mig. Med andra ord har jag efter 2 års letande och trevande fått LÄGENHET.  Den ligger ett stenkast från där jag bor nu dessutom. :)

Det är en 1,5a, tror de va ca 40kvm, ligger längst upp och har snetak. Jag har inte sett den än, men vet att lägenheterna i dessa hus är väldigt fina. Till veckan ska jag och denna tjej som nu bor där bestämma en dag jag kommer förbi. Den 1 december 2014 flyttar jag in. Jag kan knappt fatta de, vågar knappt hoppas förän jag har skrivit på kontraktet, kommer nog inte fatta de förän jag har nyckeln i handen. Jag är så jävla glad just nu, så otroligt tacksam och glad. nu vänder saker för mig, jag känner att jag vågar hoppas igen och vågar andas riktigt. Men jag ska inte sticka under stolen med att ens rädsla finns där, att jag kanske drömmer, att det är för bra för att vara sant. Men just nu är jag bara så jävla glad! :)
 
Som om inte det vore nog, så sitter jag just nu på tåget mot Stockholm. Jag ska vara där någon dag och umgås med Jonas och barnen. Jag har längtat så! Barnen vet inte om att jag är på väg än så det ska bli super mysigt och roligt att hämta dom senare idag när dom slutet. 12.45 anländer jag till stockholm och ska då sedan ta tunnelbanan ut till min älskade. Ja, vad mer ska jag säga!? UNDERBART!! ♥
 
 

(Bild från tidigare idag, där jag inväntar tåget mot stockholm. Bild från mobilen och min instagram.)
 
 


Publicerat: / ★ Min vardag

Fina Sofi!..

I dag har varit rent ut sagt en riktig skit dag! Ångest och allmänt jävla piss. Saker vänder aldrig någon gång utan det känns som att allt hela tiden går emot mig. Jag väntar på besked som är lite livsavgörande, men det dras ut på tiden och jag känner panik. Men mitt i allt detta så kommer min fina vän Sofi förbi med dessa blommor. Jag är så tacksam för mina vänner, utan dom vore jag fan ingenting just nu. ♥
 
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Egentid..

Jag är ensam hemma. Regnet slår mot fönstren. Jag inviger kaffepressen jag fått tack vare fina Sofi, ljusen är tända, radion står i gång och skrålar, datorn står på köksbordet och alla aromer trollbinder mig här i min ensamhet. Jag njuter verkligen! Egentiden är guld värld idag ♥
 
(2 bilder från min instagram tagen me mobilen. Jag heter Rockdoll87 där.)