White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Nästan 1 vecka tillsammans.

Jag har varit lite off med bloggen den senaste veckan. Förklaringen till det är för att jag haft nästan en hel vecka tillsammans med Jonas. Bilderna här under visar några av dessa dagar. 
Jag åkte ner till Stockholm den 21 april efter jobbet och var nere på kvällen. På morgonen eftere väckte vi barnen och dom blev överasskade och glada! :) Jag och Jonas passade på att åka in till gamla stan medans barnen var på skola. Vi åt en fantastisk lunch på slingerbulten, jag åt kroppkakor som ni ser på bilden. Vi fikade även i gamla stan och jag passad på att ta årets första kalla bärs på uteseveringen, otroligt mysigt. När vi kom hem från gamla stan satte vi oss ute på deras gård och intväntade att barenen skulle komma hem i solen. Jag har även fått tagit ett härligt bad i badkarlet vilket jag behövde med min ömma kropp. 
 
Sedan i torsdags den 23 tog vi bilen och åkte upp mott Hälsingland tillsammans, hem till mig. Vi var hemma sent på kvällen och myste bara ner oss i sängen ganska direkt. Dagen därpå på fredagen så jobbade jag mellan 09-12 blev det bara. Jonas passade på att åka runt och titta lite medans han väntade på mig. När jag slutade var vi och fikade och sedan var vi till systemet för att handla hem nått gott att dricka och efter det for vi hem för att vila lite inna jag skulle börja med maten och jobb för kvällen. Vi passade på att dricka lite kaffe på en filt i solen med innan vi började med maten. På kvällen så jobbade jag som karaoke värdinna, det blev lite folk iaf! :) 
 
Lördagen var en mysig dag, vi åt en fantastiskt middag tillsammans. Entrecotté som fått stå i ugnen ca 5 timmar, potatis gratäng, en god fetaost sallad och sparris. Ja det var verkligen helt sagolikt gott. Vid 18 tiden kom sedan Sofi till oss och vid 21.05 åkte vi in till stan. Gick först ut på the bell och lyssnade på ett band som spelade där, drack lite ginger joe och hade det trevligt, sedan blev det olles och sedan vid 02.20 hemgång. 

På söndagen tog vi en liten utflykt, vi åkte till Sundsvall. Vi hittade en mysig och stor loppis efter vägen där jag köpte mig en lite kamera fantiskt! :) Tänkte ta lite bilder på den vid tillfälle så ska ni få se skönheten. :D 
Jonas köpte en super söt, liten orange lampa. När vi kom till birsta och ikea i sundsvall var vi först och handlade ett par badbraller till Jonas eftersom vi på kvällen skulle bada och basta. Inne på ikea sedan köpte jag 3 små hyllor och lite små saker. När vi sedan kom hem lämnade vi bara av sakerna och åkte direkt till stan och hotellet där en god vän jobbar. Där fick vi tillträde till en pool och bastu och var där helt ensamma i ca 2 timmar. Det var fantastistk mysigt. Innan vi åkte hem den kvällen så övningskörde jag en stund. Roligt att köra, det ska det bli mer av. 

I måndags på morgonen efter frukost åkte Jonas tillbaka till stockholm. Det känns redan tomt och natten som var nu var tom. Vi vet inte när vi har möjlighet att ses nästa gång, men tiden vi spenderat tillsammans nu har varit värdefull och underbar. Jag längtar tills nästa gång vi har möjlighet att ses igen. ♥
 

 
 
 
 
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Instagram time!

Bilder i från mitt instagram konto, vill du följa mig heter jag leksaksinge ♥
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

6 år ♡

I dag för 6 år sedan fick jag ett mail som förändrade allt. Jag har sedan dess haft någon i mitt liv som verkligen krigat vid min sida när det varit som tyngst. Lyft mig när jag behövt det som mest och pushat mig när jag vart på väg att ge upp. Jag har aldrig mött någon med så stort hjärta som du, jag har aldrig älskat någon eller med någon som jag gör med dig. 6 år i dag, 6 år och kärleken håller än, starkare nu än då. Jag älskar dig Jonas