White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Besök från dalarna!

I dag har jag ägnat dagen till lite städning här hemma. I morgon får jag nämligen fint besök av en vän från Falun. Det blir roligt att han kommer upp. Sist han hälsade på bodde jag ihop med brosan så det ska bli roligt att få bjuda hem honom hit till mitt nya hem :) Vi har varit vänner nu i ett gäng år och det är roligt att vi fortfarande håller kontakt. I slutet på mars så blir det kanske så att jag och 2 vänner kommer att sova 1 natt hos honom, om saker blir som planerat. 

I morgon innan J kommer så ska jag på morgonen in till stan och gå på ett möte, säkerligen dra en latte hos Sofi också. J skulle dyka upp någon gång på eftermiddagen om jag förstod det rätt. Han trodde han skulle kunna dra vid 12 snåret hemifrån. Jag ser fram emot att umgås. Vi hoppas på bra väder så vi kan ge oss i väg och fota lite. :)

Hur ser eran helg ut?
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Ge mig vår & sommar, nu!

 
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Härlig helg!

Jag har haft en bra helg.
Fredagen vart det karaoke med vänner, samt att spontan tog och kom upp från Järbo, mycket roligt och trevligt! :) När Charliés stängde så drog jag, Sofi, W och Petter hem till mig för att umgås. Det blev lite vin, och gitarrspel, snack och skratt. Det var riktigt mysigt. :)
Lördagen var en slö dag, rätt sliten sen dagen innan. Så jag var mest hemma och degade.
Söndagen, alltså igår var rätt slö, men jag fick disken gjord och hann duscha, innan min älskade Jonas kom och spenderade några timmar tillsammans med mig på kvällen. Han och tjejerna är nämligen i Trönö, dom har sportlov och åker skidor. Så igår fanns det tid över att komma hit några timmar. Vi åt smarrig mat tillsammans, och mumsade chips i soffan, till en mycket märklig film!!
 
Ja mer finns inte att säga om min helg, hur var eran!?