White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Besök från dalarna!

I dag har jag ägnat dagen till lite städning här hemma. I morgon får jag nämligen fint besök av en vän från Falun. Det blir roligt att han kommer upp. Sist han hälsade på bodde jag ihop med brosan så det ska bli roligt att få bjuda hem honom hit till mitt nya hem :) Vi har varit vänner nu i ett gäng år och det är roligt att vi fortfarande håller kontakt. I slutet på mars så blir det kanske så att jag och 2 vänner kommer att sova 1 natt hos honom, om saker blir som planerat. 

I morgon innan J kommer så ska jag på morgonen in till stan och gå på ett möte, säkerligen dra en latte hos Sofi också. J skulle dyka upp någon gång på eftermiddagen om jag förstod det rätt. Han trodde han skulle kunna dra vid 12 snåret hemifrån. Jag ser fram emot att umgås. Vi hoppas på bra väder så vi kan ge oss i väg och fota lite. :)

Hur ser eran helg ut?
 


Postat av: ida - photography, style, life ♡

åh vad roligt!! :D

2015-02-27 @ 10:01:04
http://photobylove.se/
Postat av: NICOLE

Alltid roligt med besök! :D

2015-02-27 @ 10:14:02
http://nwistrand.forme.se
Postat av: JoJo

j berättade för mig igår att han skulle till dig en vända och komma hem på lördag igen :P hoppas att ni kommer kunna fota lite. själv så ska jag ut med tjejerna imorgon och på söndag ska jag träffa j :D

sv; så lite så! :) som du vet så tycker jag att du är duktig på att fota :)
ja, men det visar ju sig som sagt :)

2015-02-27 @ 17:15:08
http://rockdoll.devote.se
Postat av: JoJo

sv; ja det hoppas jag med att vi får. :)
annat mys? vad innebär det? vet du om att han och jag träffas fortfarande? som mer än vänner?
well, jag sa att vi skulle ses på söndag eftersom jag ska ut med tjejerna ikväll. antar att han missförstod mig eller nåt.

2015-02-28 @ 13:18:32
http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

welcome to the adicion! Tessie var namnet, en 27 årig tös från Hälsingeskogarna. I min blogg kan du följa allt som ploppar upp i min trasliga hjärna. Jag bjuder ofta på bilder jag tagit med min baby mr Canon :) Hoppas du är här för att stanna, och glöm inte att kommentera! Nå mig privat; tessie.junden@gmail.com