White Moustache Ragdollie -
Publicerat: / ★ Min vardag

Instagram time!


Publicerat: / ★ Min vardag

Mitt 2014

Hej!
Ja det var verkligen inte igår jag skrev. Det har varit mycket nu en tid. Tappade mig själv på vägen och hittade inte orken eller lusten till att blogga. Men jag har saknat det. Saknat att läsa era bloggar, att få era fina kommentarer och få lämna en kråka hos er. Nu har jag bestämt mig för att försöka plocka upp bloggandet igen. Tänkte ta detta inlägg och skriva lite kort om mitt 2014, bara små saker om varje månad.

Januari
En månad som är rätt så suddig för mig om jag ska vara ärlig. Det jag kommer ihåg är att jag praktiserade och jobbade lite på Charliés i iggesund. Kommer även ihåg att jag och Jonas hade en mysig helg, med snögubbs bygge och varmchoklad! :)
 


Februari
Ja, vad ska vi säga om februari? 
Jag provade för första gången i mitt liv att göra en fransförlägning. Men jag bestämde mig för att efter jag fyllt på 1 gång till att det inte var nått för mig. Jag vill kunna sminka mig, använda ögonskugga osv. Det blir svårt att ta bort allt smink efteråt när man inte får använda olja, eller vatten speceillt mycket på fransarna. 
 

Mars
Jag flyttade från min mor, bror och styvfar och sedan in med min andre bror :) Efter 3 månader bodde även min brorsdotter samt svägerska där ockås. Jag fyllde 27, och gjorde i ordning en regnbågstårta för första gången i mitt liv!
 
 
 
April
En månad där vi inte längre kunde vänta med att plocka fram grillen och börja grilla. Vilka kvällar vi hade, fester. Mr Långt jycklade en kväll, och jag var hundvakt åt Wilma en längre tid när hennes mamma var utomlands 1 vecka.  Jag även i ordning "uteplatsen" eller bron hos mig och bror!

Maj
Det var en tungmånad. En månad då jag fick ett samtal jag inte alls var berädd på, ett samtal som förändrade saker i mitt liv, som fick min bägare att rinna över. En månad då min pappa dog plötsligt.
Juni
Jag hade en super kul fotosession med Sofi. 
Men det var också den månad som jag begravde min pappapå!
 

Juli
Jag var med på musik på kantgården för 2a gången. Var även med året innan. Jag sjöng några låtar, fick stå på schen med fantastiska musiker, även min älskade Jonas var med. Jag och Jonashade en mini semester tillsammans tog in på hotell i Sundsvall bla. En fin dag/kväll åkte jag och Å ut med hans båt, badade i havet och såg en fantastiskt solnedgång. Jag gick även på Hudiksvallsförsta pride tåg.
 
Augusti
Jag var äntligen och hälsade på en vän. En vän som fick fly stan på grund av sitt ex. En psykopat. Jag kan tyvärr inte skriva vart jag åkte, eller vem jag träffade. Men det var otroligt mysigt. Vi gick på marknad tillsammans, var ut på kvällen och hade det otroligt mysigt tillsammans! Saknar henne redan och hoppas vi kan ses snart.
September
I septermber bestämde jag mig för att jag behövde en förändring. Det blev dock ingen super drastisk. Jag färgade mina toppar lila. Jag älskar dom :) Jag fotade Sofi vid 2 tillfällen. Jag var och lyssnade på stöldgodsnär dom hade spelning i Ljusdal och slutade med att jag stod där med dom och sjöng några låtar! :) Jag provade baka bullar helt själv och dom blev mega goda. Jag spelade även det då nysläppta sims 4.
 
 
 
 
Oktober
Bästa med denna månad var nog att jag åkte ner till stockholm och var där i några dagar tillsammans med Jonas och små tjejerna! Vi fikade, hittade på roliga saker och hadet det super mysigt tillsammans, som alltid! :) Jag kastade även ut min kaffekockare och köpte mig en riktigt och bra kaffepress! :)
 
 
November
Min älskade brorsdotter Mindra blev hela 2 år. Det är det allra största den månaden. 
December
Jag fick nycklarna till min lägenhet. december flyttade jag in i mina fantastiska, underbara, perfekta lägenhet. Fick hjälpa av Sofi, Jonas, Mats, Micke, W, Lotta jag vet helt ärligt inte hur jag hade klarat det utan er. Nu bor jag äntligen i mitt egna efter nästan 2 år utan eget. Det är en ENORM frihetskänsla. Jag och Sofi drog ihop en skäggträff i Gävlesom blev väldigt uppskattad och lyckad! :) Jag firade jul hos moroch styvfar. Sen avslutade jag 2014 med en nyårsfest hemma hos mig, med middag, vänner, Jonas och en massa kärlek. Vid 12 snåret skålade vi i skumpa och skickade i väg risballonger. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / ★ Min vardag

Senaste instagram!